Një orë për pilotët dhe udhëtarët

Pas 3 vjet kërkimesh dhe dy risive kryesore, Gavox është krenar të prezantojë Gavox Aurora.

Aurora është ora e parë kuarc në botë me shumë funksione që trajton të gjitha zonat kohore gjeografike dhe politike. Ai mund të mbajë shënimin e një kohe reference dhe të shfaq një kohë lokale me ngritje prej 15 minutash, në mënyrë që të trajtojë zona jo-standarde kohore me një ndryshim prej 15, 30 ose 45 minutash. Deri në 20% të popullsisë së botës jeton në zona kohore jo standarde.

Projektuar bazuar në reagimet e pilotëve profesionistë, ora përfshin gjithashtu veçori lundrimi siç është koha e misionit të fluturimit dhe llogaritjes. Karakteristikat astronomike përfshijnë: kalendarin e vazhdueshëm dhe fazat e hënës.

Ekrani merr hua nga instrumentet e aeroplanit për të lejuar një lexim të shpejtë të informacioneve të palidhura; dhe të gjitha funksionet shfaqen në gjysmë-rrathë, gjë që parandalon mbivendosjen e duarve dhe fshehjen e informacionit kritik.

Gavox Aurora Gjithë Steeleliku (Ref GA446.0)

Falsifikuar në çelik inox kirurgjikal, çështja mund të zhytet në një thellësi statike prej 100 metrash dhe është i pajisur me një kristal kundër shkëlqimit që vetëm diamanti mund të gërvisht.

Gavox Aurora All Black (Ref GA446.1)

Ora vjen me manualin e udhëzimeve dhe një kuti druri të markës Gavox. Do të jetë në dispozicion për blerje në dyqanin online www.time2give.be.

Gavox Aurora Rose Goldl (Ref GA446.3)

Specifikimet teknike :

 • Matjet Ø 43 x 50.5 x 12 mm
 • Masa midis prerjeve 22 mm
 • Autonomia midis 4 deri në 7 vjet në varësi të përdorimit të modës
 • Ora analoge me 4 duar (1 për modalitetin, 3 për informacionin).
 • Dukshmëria e ditës dhe natës falë duarve dhe shenjimeve të ndritshme. Superluminova Zvicerane DGW9.
 • Referenca në kohën e UTC-së, dhe ora lokale me ngritje prej 15 minutash.
 • Countdown nga deri në 31 orë, me alarm vizual.
 • Kronografi i misionit në 31 orë, me veçori të ndarjes dhe kthimit.
 • Kalendari i përhershëm me tregim të njëkohshëm të datës, ditës, muajit dhe vitit të brishtë.
 • Faza e Hënës.
 • Çelik inox kirurgjik 316L, shumë i papërshkueshëm nga kripa dhe djersa.
 • Kristal i safir-safir rezistent ndaj veshjes së brendshme kundër reflektimit.
 • Rezistencë ndaj ujit ndaj presionit prej 10 ATM (333 ft).
 • Numër serik.


Mesazh personal nga themeluesi i Gavox - Michael Happé

"Jam krenar që zbuloj këtë Aurora Gavox. Kam punuar shumë për të kombinuar projektimin, teknologjinë dhe ergonominë. Unë besoj se do të vlerësoni detajet dhe zgjuarsinë që e bëjnë këtë orë të parë në botë. "

Shqyrtime të kësaj ore: