Bashkohuni në gazetën Gavox

AVIDIVER PVD BLACK

$812,00 Përfshirë taksën
e zezë
Portokall

AVIDIVER BLVD PVD

$812,00 Përfshirë taksën
blu

AVIDIVER BARDH PVD

$812,00 Përfshirë taksën
e zezë

AVIDIVER STEEL BLACK

$754,00 Përfshirë taksën
e zezë

AVIDIVER STEEL BLUE

$754,00 Përfshirë taksën
blu

AVIDIVER çelik i Bardhë

$754,00 Përfshirë taksën
e zezë
Portokall

PVD e Zezë Gavox Skuadron

$510,40 Përfshirë taksën

Gavox Skuadron PVD e Zezë e Linjës së Kaltër

$510,40 Përfshirë taksën

Gavox Skuadron çelik inox

$464,00 Përfshirë taksën

Gavox Skuadron çeliku i hollë me vijë blu

$464,00 Përfshirë taksën

Gavox Squadron Stainless Steel Belgjikë

$464,00 Përfshirë taksën

Gavox Squadron Stainless Steel USAF

$464,00 Përfshirë taksën

Gavox Squadron V-22 OSPREY P FORR VETEM KRUJ (Me personalizim skuadron të jetë e mundur)

$696,00 Përfshirë taksën
e zezë
rast çeliku

Gavox Squadron V-22 OSPREY P ALLR T GJITHA TTHER TJERA (PRERMARRJEN)

$696,00 Përfshirë taksën
e zezë
rast çeliku

Skuadra Gavox Mil Spec PVD 40sqn

$696,00 Përfshirë taksën

Gavox Squadron Mil-Spec PVD EOD / DOVO

$696,00 Përfshirë taksën

GAVOX AURORA 446.0 STEEL

$1.740,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
Blackeliku i zezë 22 Nubuck
Nato 22 BGBGB
Oeliku Nato 22 i zi
Nato 22 Grey
Nato 22 Lëkurë e zezë
Nato 22 kafe lëkure
Nato 22 Portokalli
Nato Beige
Çeliku Palomino 22 nubuck

Gavox Aurora 446.1 Gjithë e zezë

$1.740,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck
E zezë 22 Nubuck PVD e Zezë
Nato 22 BGBGB
PVD Nato 22 e zezë
Nato 22 Grey
Nato 22 Lëkurë e zezë
Nato 22 kafe lëkure
Nato Beige
Nato Portokalli
Palomino 22 nubuck PVD Black

Gavox Aurora 446.3 u rrit ari

$2.320,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
Blackeliku i zezë 22 Nubuck
Oeliku Nato 22 i zi
Nato 22 Lëkurë e zezë
Nato 22 kafe lëkure
Çeliku Palomino 22 nubuck

Curtiss P-40 Ref 350.1

$255,20 Përfshirë taksën
Canvas Khaki
Ulliri i kanavacës
Lëkurë e Zezë
Konjak lëkure
Nato Zi
Nato E Zezë dhe Grey
Nato jeshile
Nato Portokalli
Vaj kafe

CURTISS P-40 REF 350.0

$243,60 Përfshirë taksën
Canvas Khaki
Ulliri i kanavacës
Lëkurë e Zezë
Konjak lëkure
Nato jeshile
Vaj kafe

Curtiss P-40 Ref 326.1

$232,00 Përfshirë taksën
Canvas Khaki
Lëkurë e Zezë
Vaj kafe

Curtiss P-40 Ref 326.0

$220,40 Përfshirë taksën
Canvas Khaki
Lëkurë e Zezë
Konjak lëkure
Vaj kafe

Çakmak

$243,60 Përfshirë taksën
Croco-Black
Croco-Tea

Yje të artë yjor

$255,20 - $278,40 Përfshirë taksën
Croco-Blue
Mesa argjendi

Marinës yjore

$243,60 - $266,80 Përfshirë taksën
Croco-Blue
Mesa argjendi

Rosedate yjore

$266,80 - $290,00 Përfshirë taksën
Croco-Black
Croco-Tea
Meshed trëndafili

Rrugët Gavox LOTUS

$556,80 Përfshirë taksën
rast çeliku

Rrugët Gavox (Parket Icefields)

$464,00 Përfshirë taksën
black-rrip
rast çeliku

Rrugët Gavox (Highway One California) Një çelik

$464,00 Përfshirë taksën
black-rrip
rast çeliku

Rrugët Gavox 917

$556,80 Përfshirë taksën
rast çeliku

Rrugët Gavox 935

$556,80 Përfshirë taksën
pvd

Rrugët Gavox (Highway California 1) PVD

$510,40 Përfshirë taksën
black-rrip
pvd

RRUGAT GAVOX (RRUGA ATLANTIKE OCEAN) Data

$464,00 Përfshirë taksën
black-rrip
rast çeliku

RRETHET GAVOX (RRUGOR ATLANTIK OCEAN) (pa datë)

$464,00 Përfshirë taksën
black-rrip
rast çeliku

Trashëgimia Carpe Diem

$754,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
black-rrip
Croco-Black
Croco-Blue
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut

Legacy Ultima Necat Grey

$812,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
Croco-Black
Croco-Blue
Lopë lëkure (Croc) e zezë
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut

Trashëgimia Ultima Necat blu

$812,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
black-rrip
Croco-Black
Croco-Blue
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut

Trashëgimia e marinës 358.5 - Yje logjikë

$440,80 - $464,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
Croco-Black
Croco-Blue
Croco-Tea
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut
Vaj kafe
Konjaku vajor

Trashëgimia 358.9 - Yjet e Artë

$440,80 - $464,00 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
black-rrip
Croco-Black
Croco-Blue
Croco-Tea
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut
Vaj kafe
Konjaku vajor

Marinës së trashëgimisë 346.5

$417,60 - $440,80 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
black-rrip
Croco-Black
Croco-Blue
Croco-Tea
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut
Vaj kafe
Konjaku vajor

Zyrtari i Fushës së Trashëgimisë 346.1

$417,60 - $440,80 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
black-rrip
Croco-Black
Croco-Blue
Croco-Tea
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut
Vaj kafe
Konjaku vajor

Simbol Gavox

$11,60 Përfshirë taksën

Kuti druri

$13,92 Përfshirë taksën

Gdhendje në orë

$63,80 Përfshirë taksën

pjesët rezervë kategoria 1

$6,96

Bluzë xhakete Gavox Fleece blu me logon Gavox

$58,00 Përfshirë taksën

Thikë zvicerane Gavox / Victorinox Key-Ring

$32,48 Përfshirë taksën

Vegël mbartëse e shiritit të pranverës

$17,40 Përfshirë taksën

Rrotull Watch Gavox lëkure (5 orë)

$81,20 Përfshirë taksën

22 mm NATO G10 (Aurora + Avidiver)

$29,00 - $34,80 Përfshirë taksën
Nato 22 BGBGB
PVD Nato 22 e zezë
Oeliku Nato 22 i zi
Nato 22 Grey
Nato 22 Portokalli
Nato Beige
Blu e errët Nato
Nato jeshile

Rripa dhe Rrathë prej 22 mm (Aurora + Avidiver)

$40,60 - $46,40 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck
Blackeliku i zezë 22 Nubuck
Nato 22 Lëkurë e zezë
Nato 22 kafe lëkure
Çeliku Palomino 22 nubuck

Rrip 22 me 20 mm Avidiver

$34,80 Përfshirë taksën
e zezë
blu
Portokall

Rrip i palosshëm (i zi ose çeliku) 20 mm

$29,00 - $34,80 Përfshirë taksën
e zezë
rast çeliku

Rripa 20 mm Gavox Nato G10

$11,60 - $20,88 Përfshirë taksën
Nato Arg
Nato B&R
NATO B & R & Y
Nato BE
Nato Beige
Nato BGOGB
Nato Zi
Nato BRYRB
Nato BTurB
Blu e errët Nato
Nato FR
Nato FYF
G&O e NATO-s
Nato jeshile
Nato GRG
Nato GWO
Nato IT
Nato James Bond
Nato Portokalli
Nato RBR
Nato RBWBR
Mjedër e Kuqe Nato
Nato SHBA / MB

Lëkurë vajosur 20 x 18 mm

$34,80 Përfshirë taksën
e zezë
Konjak lëkure
Vaj kafe

Rrip Croc 18 x 16 mm

$34,80 Përfshirë taksën
Croco-Black
Croco-Black-Gold
Croco-Blue
Croco-Tea
Croco-Tea-Gold

Byzylyk meshedh 18 x 16 mm

$46,40 Përfshirë taksën
Mesa argjendi

Rrip Croc 20 x 18 mm

$34,80 Përfshirë taksën
Croco-Black
Croco-Blue
Croco-Tea

Rripa gavox premium 20 x 18 mm

$52,20 Përfshirë taksën
Gjiri 22 Nubuck çeliku / gështenja
Nubuck-Natyrore
Nubuck-wallnut

Rripa lëkure 20 x 18 mm

$52,20 Përfshirë taksën

Rrip i palosshëm (i zi ose çeliku) 18 mm

$29,00 - $34,80 Përfshirë taksën
e zezë
rast çeliku

B MHET P :R: E LART, MAR SHUM, DEPER

Gavox ka qenë një markë belge e shikimeve që nga viti 2011. Orët janë krijuar për eksplorues dhe aventurierë që mbështeten në orët e tyre si mjete.

Të gjitha orët tona mund të klasifikohen në 4 kategori të ndryshme,

  • Më i lartë me orë pilot,
  • Më larg në tokë me orë për të udhëtuar në Land
  • Më larg në det Orë Fustanesh të frymëzuara nga Detare
  • Deeper me orë që janë bërë për të zhyten në humnerë

Jemi krenarë që i shërbejmë secilit klient si ambasadorë të markës.
Michael Happé, pronar dhe krijues i Gavox ende personalisht kujdeset për çdo urdhër dhe u përgjigjet të gjitha kërkesave tuaja.

Rreth dyqanit

Orë Gavox - Ne ju shesim direkt atë që krijojmë vetë. Si një mikrobrandë, ne do t'ju trajtojmë si një e Vërtetë dhe e Kujdesur për Ambasadorin e Gavox. Gjithmonë do të merrni mbështetjen e madhe që meritoni.

FAR ata thonë për ne