më larg

Koleksioni Gavox Legacy merr gjurmët e tij nga traditat e paraardhësve tanë. Krijuesi i këtyre orëve dëshiron të kapë ndjenjën e epokës së orëve të marinës dhe oficerëve fushorë të fillimit të shekullit të 19-të. Nga Huguenot dhe paraardhësit detarë, krijuesi ecën nëpër korsinë e kujtesës ndërsa përdor teknika moderne.

Trashëgimia Carpe Diem (Ref GA-RES-215.0)

Legacy Ultima Necat Grey (Ref GA-RES-216.0)

Legacy Ultima Necat Blue (Ref GA-RES-217.0)

Marinës Legacy (Ref 346.5)

Ky model (41.4 48.7 12.5 x 8218 mm) përdor një version me porosi të kalibrit 4 nga Miyota (Citizen Holdings). Paraqet orët dhe minutat, një regjistër i vogël në orën 6 tregon sekondat dhe një dritare në orën 5 tregon datën. Rasti është i qëndrueshëm ndaj ujit në thellësi prej 316 bar dhe përdor çelik inox të shkallës kirurgjikale XNUMXL me kristal safiri dhe veshje anti-reflektuese për lexueshmëri optimale. Gavox personalizoi këtë lëvizje të fortë Miyota duke vendosur një rotor me porosi dhe një disk me datë të personalizuar.


Navy Legacy “Stars Logical” (Ref 358.5)

Ky model (41.4 x 48.7 x 12.5 mm) përdor një version me porosi të kalibrit 8219 nga Miyota (Citizen Holdings). Paraqet orët dhe minutat, një regjistër i vogël në orën 4 tregon sekondat, një regjistër i mesëm në 8 të mëngjesit tregon ditën / natën, dhe një dritare në orën 6 tregon datën. Rasti është i qëndrueshëm ndaj ujit në thellësi prej 5 bar dhe përdor çelik inox të shkallës kirurgjikale 316L me kristal safir dhe veshje anti-reflektimi për lexueshmëri optimale. Gavox personalizoi këtë lëvizje të fortë Miyota duke vendosur një rotor me porosi dhe një disk me datë të personalizuar.


Marinës së trashëgimisë "Yje të Artë" (Ref 358.5)

Ky model (41.4 x 48.7 x 12.5 mm) përdor një version me porosi të kalibrit 8219 nga Miyota (Citizen Holdings). Paraqet orët dhe minutat, një regjistër i vogël në orën 4 tregon sekondat, një regjistër i mesëm në 8 të mëngjesit tregon ditën / natën, dhe një dritare në orën 6 tregon datën. Rasti është i qëndrueshëm ndaj ujit në thellësi prej 5 bar dhe përdor çelik inox të shkallës kirurgjikale 316L me kristal safir dhe veshje anti-reflektimi për lexueshmëri optimale. Gavox personalizoi këtë lëvizje të fortë Miyota duke vendosur një rotor me porosi dhe një disk me datë të personalizuar.


Zyrtar i Fushës së Trashëgimisë (Ref 346.1)

Ky model (41.4 48.7 12.5 x 8218 mm) përdor një version me porosi të kalibrit 4 nga Miyota (Citizen Holdings). Paraqet orët dhe minutat, një regjistër i vogël në orën 6 tregon sekondat dhe një dritare në orën 5 tregon datën. Rasti është i qëndrueshëm ndaj ujit në thellësi prej 316 bar dhe përdor çelik inox të shkallës kirurgjikale XNUMXL me kristal safiri dhe veshje anti-reflektuese për lexueshmëri optimale. Gavox personalizoi këtë lëvizje të fortë Miyota duke vendosur një rotor me porosi dhe një disk me datë të personalizuar.